headershadow

Latest Blogposts

Speciale intrekbare zuurstofslang voor patiënten met een rollator of scootmobiel

 Een veilige intrekbare zuurstofslang die nergens achter blijft hangentidytubing 1,5 meter versie

Zeker als u met de rollator of de scootmobiel op stap bent is de zuurstofslang kwetsbaar. En daarom bent u zelf kwetsbaar. Kies daarom voor de intrekbare zuurstofslang. Een veilige oplossing voor het probleem dat de slang ergens achter blijft hangen. Speciaal voor de rollator hebben we een slang van 12,5 cm(!) ontwikkeld die uitgetrokken 1,5 meter is. Voor de scootmobiel hebben we een iets langere slang, 25 cm lang, die uitgetrokken tot 3 meter komt.

Een intrekbare zuurstofslang blijft nergens achter hangen

Zeker als u onderweg bent is het vreselijk oppassen voor de zuurstofslang. Niet knikken, nergens achter haken. U kent het ongetwijfeld. Onderweg heeft u de zuurstof ook nog eens het hardste nodig! Voor dat probleem hebben we nu een oplossing. Een veilige intrekbare zuurstofslang, precies op de goede lengte voor het gebruik op dat moment. Veilig omdat de slang uitrekt en zichzelf weer intrekt. Daarom niet 'uithangt'. Daarom veel minder gevaar op blijven steken. Daarom altijd zuurstof, daarom dus veiliger! Kijk hier voor meer informatie.

uw eigen zuurstof distributie systeem thuis om overal zuurstof te hebben

Stationmaster controller4 vaste aansluitpunten in uw eigen huis voor uw extra zuurstof

Niet meer alleen de concentrator of cilinder en de slang van maximaal 15 meter. Nee, meerdere tappunten. Een zuurstofaansluiting in de woonkamer en één in de slaapkamer en bijvoorbeeld ook in de keuken! Het kan met behulp van het nieuwe zuurstof distributie systeem. Waar u zich ook bevindt, er is een aansluitpunt voor uw zuurstofvoorziening in de buurt. Meer bewegingsvrijheid en veel veiliger!

Een zuurstof distributie systeem voor thuis

Thuis extra zuurstof nodig hebben betekent in de praktijk helaas ook bijna altijd minder bewegingsvrijheid. Bovenop de ziekte zelf komt daar nog eens bij dat je bent veroordeeld tot de verbinding met de zuurstofvoorziening. Dat de maximale bewegingsvrijheid wordt bepaald door de lengte van de zuurstofslang. Dat was tenminste tot nu toe. Er is een betere oplossing bedacht. Een zuurstof distributie systeem voor thuis. Lees verder »

Zuurstof patiënten hebben vaker een droge huid

ViasanZuurstoftekort leidt als eerste tot een droge huid

Het is een bewezen feit dat mensen die extra zuurstof nodig hebben snel last krijgen van een droge huid. Dat is niet zo gek. Als onze longen niet meer zo best werken moet het lichaam keuzes maken. Waar gaat de beschikbare zuurstof naartoe? Ons lijf zit dan zo in elkaar dat de meest vitale organen als eerste van zuurstof worden voorzien. De hersenen hebben hierin de absolute prioriteit. De huid staat in dat geval helaas op de laatste plaats, met een droge huid als gevolg.

Elk mens neemt door het ouder worden steeds minder zuurstof op

Tel daarbij dus nog eens op dat we naarmate we ouder worden , en dat geldt voor elk mens, het lichaam steeds minder zuurstof tot zich kan nemen. Dat 'afnameproces' begint al rond het 26e levensjaar. Het gevolg is dat de huid van steeds minder zuurstof wordt voorzien. De bloedvaten vernauwen als reactie op het zuurstofgebrek. Het bloed wordt dikker en gaat slechter stromen door de bloedvaten. Hierdoor krijgt de huid steeds minder zuurstof. Geen wonder dat de huid zelfs bij gezonde ouderen ook dan merkbaar veroudert en sneller is verdroogd. En bij zuurstof patiënten gaat dit proces sneller en zal de droge huid sneller merkbaar zijn. Lees verder »

Intrekbare zuurstofslang van maarliefst max. 13,5* meter!

Tidt Tubing, een revolutie onder de zuurstofslangenGeen zuurstofslang meer los op de grond, dat zou geweldig zijn!

Stel u eens voor dat die zuurstofslang niet meer op de grond ligt. Dat u er niet meer over kunt vallen. En die toch lang genoeg is om de maximale bewegingsvrijheid te hebben. En een slang die zo stevig is dat de kans op knikken heel klein is. Dat zou een enorme verbetering zijn! Dat kan nu met de intrekbare zuurstofslang. Wij noemen hem wel de slimme zuurstofslang. Een uitkomst voor COPD patiënten, die zijn aangewezen op extra zuurstof thuis. Lees verder »

Zachte neusbril gratis uitproberen!

Bluetooth neusbril3Probeer de nieuwe zachte neusbril nu zelf gratis (zonder verplichtingen) uit.

Bent u een dagelijks gebruiker van extra zuurstof of kent u mensen in uw omgeving die hierop zijn aangewezen, dan is dit bericht speciaal voor u. Ondervindt zelf (zonder enige verdere afnameverplichting) wat het verschil is tussen de standaard harde neusbrillen en deze extreem zachte neuscannula. Het enige wat wij als tegenprestatie van u vragen is uw inschrijving op onze nieuwsbrief rechtsboven op de site, waarmee we u op de hoogte kunnen houden van allerlei nieuws en wetenswaardigheden. Lukt u de inschrijving niet dan mag u ons ook een mailtje sturen met uw gegevens. Dit contactformulier kunt u hiervoor gebruiken. Lees verder »

Pagina 1 van 212